Čistilo in impregnacija za puhasta oblač

2 IN 1 WASH + REPEL DOWN 300 ML 20

Dostupno
SKU
310GR 1EV
2.990,00 RSD
Za narudžbine preko 6000RSD poštarina je besplatna
Komplet sredstava za čišćenje i vodoodbojne impregnacije za proizvode, punjenje perjem.
- Efiskasno sredstvo za proizvode, punjene perjem ili veštačkim punilom. Odlično čisti već na temperaturi od 30 °C. Povećava disanje. Količina: 300 ml. Bluesign®.
- Impregnacija u tečnosti, koja obnavlja vodoodbojnost za različitu odeću i opremu, koja je punjena perjem. Impregnacija je urađena po acrylic polimer tehnologiji, bez sadržaja fluoro-karbona. Za maksimalnu efikasnost treba proizvode prvo oprati. Količina: 300 ml. Bluesign®.

UPUSTVO ZA UPOTREBU
Posebno dizajniran za čišćenje i obnavljanje sve vrste odeće od prirodnih i sintetičkih materijala, punjene perjem, jednim pranjem. Snažno čišćenje i dodatna dugoročna otpornost na vodu maksimalno povećavaju efekat svih odevnih predmeta i opreme, koji su punjeni perjem i održava vas toplim i suvim.

KAKO SE KORISTI
1. Dva zatvarača (100ml) za jaknu ili 3 zatvarača (150 ml) za vreću za spavanje.*
2. Odeću, odnosno komad opreme stavite u mašinu za pranje veša i operite na 30° C, uz manji broj obrtaja; po potrebi izvedite dodatni ciklus centrifuge.
3. Za najbolje rezultate i ako etiketa to dozvoljava odeću, odnosno komad opreme osušite u mašini za sušenje veša. Kod niskih, odnosno srednjih podešavanja povremeno proverite komad i odvojite perje, da sprečite prianjanje – upotreba kuglica za sušenje će poboljšati vreme sušenja i odeća, odnosno komad opreme će biti pufnastiji.

* Kod mašina sa punjenjem odozdo, odnosno kod mašina sa većim kapacitetom udvostručite meru.

Preporučljivo za sve tkanine, uključujući materijal Gore-Tex®. Gore-Tex® je registrovani brend društva UW. L. Gore & Associates, Inc.


PAŽNJA: Čuvajte van domašaja dece. Koristite samo u skladu sa uputstvima. Sprečite kontakt s kožom i očima. Pogodno za meku, srednje tvrdu i tvrdu vodu. < 5 % nejonske površinski aktivne materije, konzervans (1,2-benzizotiazol-3 (2H) -on, 2-metil-2H-izotiazol-3-on) Društvo Granger’s podržava standard za odgovorno dobijanje perja Responsible Down Standard www.responsibledown.org
Više informacija
Brend Grangers


Napiši svoje mišljenje
Recenzirate:2 IN 1 WASH + REPEL DOWN 300 ML 20
240GR GRF145 Nema mogućnosti izbora
Nema mogućnosti izbora
Na zalihama
U korpu
Sku Boja Veličina Zaliha Kupi
Iglu Šport kartica
Kupujte kao član i iskoristite 10% popusta pri kupovini svih neakcijskih artikala sa IGLU karticom*
*Karticu možete naručiti u prodavnici IGLU SPORT ili online.

Pomoć pri kupovini

Imate pitanje?
Rado ćemo odgovoriti telefonom ili e-mailom.