Narudžbine, plaćanja, dostava

KUPOVINA:
Kupovinu možete obaviti kao registrovani ili neregistrovani korisnik. Ako ste imalac kartice IGLU, morate se obavezno registrovati i prilikom registracije uneti i broj svoje kartice, što Vam garantuje 10% popusta prilikom svake Internet kupovine (popust ne važi za proizvode, označene: sezonska/vansezonska sniženja, akcija ili poslednji komadi).

Pre završetka narudžbine morate se složiti sa opštim uslovima i obavezati se na plaćanje.

Pre klika na dugme Završi kupovinu, možete sve elemente narudžbine promeniti i popraviti.

Pre nego kupac konačno preda narudžbinu, klikom na dugme Promeni podatke i narudžbina može se vratiti na prethodni korak. Nakon klika na dugme Završi kupovinu narudžbina je završena, na ekranu se pojavljuje rezime narudžbine. Potvrdu o narudžbini primate i elektronskom poštom. Prilikom plaćanja po predračunu ponuda je validna 3 dana od prijema predračuna.

 
KORACI KUPOVINE – ZAKLJUČIVANJE UGOVORA
1. Registracija
Ako korisnik već ima korisničko ime i lozinku, registruje se i nastavlja kupovinu, u suprotnom slučaju se vrši postupak registracije (ako želi).

2. Izbor proizvoda – predavanje narudžbine
Korisnik izabere proizvod, odredi njegove karakteristike i klikom na dugme Dodaj u korpu potvrdi svoj izbor.
Kupac može da vidi šta ima u korpi ako klikne na ikonu s korpom u desnom rubu dijaloga. U korpi kupac može još jednom da proveri cenu, količinu, veličinu... karakteristike proizvoda, klikom na »x« može odstraniti proizvod. Nakon izvršenih promena mora da ažurira svoj izbor klikom na dugme Ažuriraj korpu ažuriraj izbor. Kada je kupac zadovoljan narudžbinom, klikne na dugme Napred na narudžbinu.

3. Blagajna
Kupac popunjava obavezna polja podacima o načinu plaćanja i dostavi. Može i da preda napomene uz narudžbinu, koje upisuje u za to predviđeno polje.
Svoju narudžbinu može u ovom koraku promeniti tako, da klikne na dugme Promeni podatke i narudžbinu.
Klikom na dugme Završi kupovinu i prihvatanjem uslova poslovanja potvrđuje svoju narudžbinu.

4. Narudžbina potvrđena – ugovor zaključen
Kupac na elektronsku adresu prima obaveštenja o predatoj narudžbini.
Ponuđač najkasnije u roku od 48 sati pregleda narudžbinu, proveri dostupnost tog proizvoda i potvrdi narudžbinu, odnosno odbije. Ako se cena tokom obrade narudžbine promeni, ponuđač se obavezuje da će probati da ponudi korisniku nižu cenu ili da će ponuditi odgovarajuće rešenje koje bi bilo obostrano prihvatljivo. Ponuđač zadržava pravo da pozove korisnika na njegov telefonski broj. Ugovor između ponuđača i korisnika je prilikom potvrde narudžbine s porukom Narudžbina potvrđen i neopozivo zaključen, u slučaju odbijanja narudžbine ugovor nije zaključen.

5. Roba je poslata
Ponuđač u obećanom roku zapakuje i pošalje robu s priloženim originalnim računom i eventualnim uputstvima, garancijskim listom ili sertifikatima.

PLAĆANJE:
Moguća su tri načina plaćanja:

a) Plaćanje po predračunu (za sve vrste dostave i lično preuzimanje): Na elektronsku adresu koju ste naveli u prijavi, dobićete predračun prilikom potvrde narudžbine. Rok za plaćanje je 3 dana po prijemu predračuna. Ako u tom roku ne primimo uplatu na naš račun, smatraćemo da ste odustali od narudžbine i narudžbinu ćemo stornirati.

b) Plaćanje pouzećem: Na elektronsku adresu primićete potvrdu narudžbine, koju ćemo dostaviti u roku koji je definisan za svaki proizvod.

• Služba za dostavu provizije za plaćanje pouzećem kupcu ne obračunava.

c) Plaćanje u radnji (samo za lično preuzimanje): Na elektronsku adresu primićete potvrdu narudžbine koju ćemo dostaviti u radnju koju ste izabrali, najkasnije u roku od 5 radnih dana. Plaćanje je moguće u kešu ili platnim karticama.


BEZBEDNOST
Svi Vaši poverljivi podaci koje upišete za potrebe realizacije kupovine ili registracije i tada se prenose na sajtu, odgovarajuće su kodirani. Zato ne postoji mogućnost da ih može pročitati neko treće lice.
Vaši podaci i lozinke se ne pohranjuju, što korisniku pruža sigurno iskustvo u kupovini.

 
DOSTAVA/PREUZIMANJE
Dostava odnosno preuzimanje moguće je samo na teritoriji Srbije. Kupac sam bira jednu od moguće tri opcije:
• Lično preuzimanje u jednoj od radnji IGLU ŠPORT – Proizvode je potrebno preuzeti u izabranoj radnji najkasnije u roku od tri radna dana od dana prijema obaveštenja da je roba spremna. Ako želite kasnije da preuzmete proizvode, molimo da nam to saopštite.
• Služba za dostavu – Pre dostave Vam služba za dostavu šalje SMS sa danom i okvirnim satom dostave. Ako Vam termin ne odgovara, možete se dogovoriti za dostavu drugi dan ili u drugo vreme.
Dostava narudžbine biće izvršena u roku koji je definisan za svaki proizvod, u slučaju plaćanja po predračunu rok počinje da teče s danom prijema uplate na naš račun. O otpremanju pošiljke ćemo Vas obavestiti elektronskom poštom.

 
CENE DOSTAVE
• Besplatna dostava za kupovinu iznad 6.000 dinara i za sve kupovine s ličnim preuzimanjem u jednoj od naših radnji.
• Troškove dostave kod kupovine ispod 6.000 dinara – (CityExpress) 360 dinara. Trošak dostave ćemo Vam obračunati na poslatom predračunu, odnosno računu.

 
RASPOLOŽIVOST I ZALIHA
Podatak o raspoloživosti proizvoda osvežavamo jenom dnevno. Zato je moguće da prilikom prijema narudžbine, željenog proizvoda više nemamo na zalihi. U tom slučaju ćemo Vas odmah obavestiti, eventualno uplaćeni iznos nakazati (uplatiti) nazad na željeni račun najkasnije u roku od 3 radna dana.

Uslove narudžbine, plaćanja i isporuke možete preuzeti ovde.